Frequently Asked Questions (AKA veelgestelde vragen)

Producten

Met de LP wandplank hang jij jouw favoriete vinylplaat op aan de muur én berg je tot 15 vinylplaten op. Zo heb je een unieke muur vol met jouw iconen, en een mooie opbergplaats voor jouw vinylplaten. Boost jouw vinylsetting met de LP wandplank. Bekijk de LP wandplank hier!

Met de LP lijst krijgt de LP hoes én vinylplaat krijgen een ere-plek aan de muur. Ook hangt de vinylplaat veilig in de LP wissellijst door het vilten waardoor de vinylplaat ‘vrij’ hangt. Boost jouw vinylsetting met de LP lijst. Bekijk de LP lijst hier!

Met de LP houders heb jij flexibiliteit en vrijheid. De vinylplaten zijn eenvoudig te verwisselen op de LP houders. Je bent dus ook erg flexibel. Ook is het mogelijk om de hele muur vol te hangen met onze LP houders. Niemand heeft zo’n muur zoals jij, want jij laat zien wat je luistert! Verrijk jouw muur met de LP houders. Bekijk de LP houders hier!

Tweede kansjes zijn producten die lichte gebruikssporen hebben opgelopen bij de productie of bij het verzenden van de producten. Wij houden niet van verspilling, dus bieden de reeds goede producten aan tegen een lagere prijs. Bekijk de Tweede kansjes

Alle producten zijn voorzien van voorgeboorde gaten aan de achterkant. Tevens leveren we genoeg pluggen en schroeven mee om de producten te bevestigen aan de muur!

Absoluut! De veiligheid voor jouw vinylplaten staat voorop. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld om de LP platen aan de muur te hangen zonder dat deze beschadigen.

Ja, het is sterk te adviseren om onze producten vast te boren aan de muur. Zelf hebben we getest met zelfklevende spijkers, maar die kwamen na een periode weer naar beneden. Om de veiligheid van jouw vinylplaten te garanderen moeten onze producten vast geboord worden aan de muur. Spijkers en pluggen worden per bestelling meegeleverd!

Verzending- en retourneren

We versturen alle producten dezelfde dag of de volgende dag. Normaliter heb jij jouw bestelling binnen 1-2 dagen in huis.

Ja, de bestelling is te retourneren binnen 14 dagen. Wij zorgen dat jij zo snel mogelijk je geld terug hebt zodra wij de retour binnen hebben.

Enkel de Tweede Kansjes kunnen niet geretourneerd worden.

Overige vragen

Nee, je hebt geen account nodig om een bestelling te plaatsen. We houden het graag zo eenvoudig mogelijk. Wel raden we je aan om aan te melden bij onze nieuwsbrief! We houden je op de hoogte met acties en product releases. Wijzelf houden ook niet van spam, dus daar doen we niet aan. Beloofd.

Wij accepteren de volgende betaalmethodes:

  1. iDeal
  2. Creditcard
  3. PayPal
  4. Klarna
  5. Google Pay
  6. Shop Pay

Lukt het niet om te betalen? Stuur ons een bericht via het contactformulier op deze pagina. We komen zo spoedig mogelijk bij je terug.

Duurzaamheid

Vind alle duurzaamheid FAQ's op deze pagina!