Affiliate Marketing Netwerk

Heb jij een eigen website en/ of social media kanaal en wil je hier zoveel mogelijk uit halen? Wist je dat je extra geld kunt verdienen als affiliate partner door de producten van VinylCrafts op je website te promoten? Wordt dan onderdeel van het affiliate netwerk van VinylCrafts! We leggen je graag uit hoe het werkt.

VinylCrafts is aangesloten bij UpPromote, een platform dat affiliate marketing faciliteert. Je kan je binnen UpPromote gratis aanmelden als affiliate partner binnen onze partner campagne. Wanneer je bent goedgekeurd als affiliate partner kan je van start gaan met het promoten van onze producten. De campagne van VinylCrafts beschikt over een ruim aanbod aan productfoto's en settingfoto's die jij op je website kan plaatsen. Je bent als affiliate partner vrij om zelf de keuze te maken van welk promotiemateriaal je gebruik gaat maken!

CONNECT

Wordt affiliate van VinylCrafts

Verdien tot 12% commissie per bestelling.

Nu inschrijven

Hoe werkt affiliate marketing via UpPromote?

  1. Je promoot VinylCrafts op jouw eigen website of social media kanaal. Je gebruikt daarvoor een speciaal aangemaakte link.
  2. De bezoekers van jouw website klikken via die link door naar VinylCrafts
  3. De bezoeker plaatst een bestelling bij VinylCrafts
  4. UpPromote houdt bij dat die bestelling is toegeschreven aan jouw link, en dus aan jouw.
  5. De bestelling wordt real-time geregistreerd in UpPromote. De commissie wordt aan jouw account toegevoegd.
  6. Eens per maand betalen wij onze partners affiliates de commissies uit. Dat kan via een banktranser of via een Paypal. Dat kan jij zelf kiezen.

Wat verdien ik via affiliate marketing van VinylCrafts?

Aanmelden kost je niets en doe je via deze link. Daar lees je ook onze commissies die wij uitkeren. Wij berekenen een percentage van het totale winkelmandje van een klant die via jouw link op onze website bestelt (voor verzendkosten en belastingen). Voor de LP lijsten is onze commissie nog hoger

Heb je een account aangemaakt en vind je het toch niets? Dan verwijder je het account weer, geen probleem! Het aanmelden en het portaal van UpPromote is ingesteld op Engels, vanwege onze internationale ambities. Kom je ergens niet uit of wil je dat we met jou meekijken, stuur dan vooral een berichtje en we helpen je graag!