Vinylplaten ophangen

Vinylplaten ophangen

Yessss, je kan jouw vinylplaten ophangen met onze lp accessoires. Wat een feest! De afgelopen maanden stonden we helaas met lege handen, droog, achter het net gevist. De vinyl frames gingen tijdens de feestdagen als warme broodjes over de toonbank. Veel harder doorheen dan verwacht. We zijn hier natuurlijk ook enorm blij mee. Dank aan jullie voor deze succesvolle periode! Het ons goed dat er veel pre-orders binnenkwamen nadat de 12 inch eiken lijst uitverkocht was. Een extra duwt in de rug en dat er écht animo is voor onze LP lijst wissellijst!

Blijf nog steeds foto’s delen!

Jullie blijven elke week LPs ophangen. Wat super! Geweldig om te zien en we blijven het vooral aanmoedigen! Eén tip om de puntjes op de i te zetten: maak een complete foto van muziek setting inclusief de vinyllijst, meubels, kastjes, planten of rekjes. Zo zien wij ze het liefst en maakt jouw foto kans om geplaatst te worden op onze Facebook en Instagram accounts. Dat was het!

Nieuw product: lp houder

We maken het wel spannend, hé? Momenteel zijn we bezig met het produceren van een nieuw product. Ook dit product heeft als doel om vinyl op te hangen aan de muur, maar met een nieuw en subtieler jasje. We houden jullie op de hoogte met updates hierover, en eventuele release datums.