Vernieuwde LP lijsten - Eik (albums)

Vernieuwde LP lijsten - Eik (albums)

VinylCrafts heeft een upgrade uitgevoerd voor de zwarte en eiken LP lijsten. Wat er veranderd is voor de zwarte LP lijst lees je in onze andere blog: product update Zwart 12 inch LP lijst. De veranderingen aan de oude vertrouwde LP lijst Eik lees je hier!

Vernieuwde LP lijst – Eik

We kennen de eiken LP lijst voor albums als een klassiek product van VinylCrafts. Het pareltje blijft onze best seller! De LP lijst gemaakt van eiken hout heeft een kleine herziening gehad. We hebben onze koppen bij elkaar gestoken om onze lijsten nog hoger te beuren in kwaliteit. De vernieuwde LP lijsten hebben geen olie-finish meer, maar zijn voorzien van een strakke laklaag. De lak heeft een sterke indruk en houdt de focus op de houtnerven. De houtnerven zijn voor elke lijst anders, dus elke vernieuwde LP lijst is een unieke wanddecoratie!

Ook hebben we iets meer ruimte gelaten tussen de clips en het bord waarin de hoes geschoven wordt. Zo zit je LP hoes comfortabel in de LP lijst. Deze toepassing hebben we ook gebruikt voor de zwarte LP lijst.

LP Houder

Sinds een poosje hebben we de LP houder in ons lp assortiment. Hier zijn we ontzettend blij mee. Hiermee spelen we in op de vraag van de klant, maar ook blijven wij onze webshop en producten uitbreiden! Twee vliegen in één klap dus. 

Het lakken in plaats van oliën hebben we ook toegepast op onze LP houders. Zie hieronder het resultaat wat de LP houder kan realiseren in jouw (woon/slaap/chill)kamer! Dit is toch vet? Check de LP houders zelf!

LP houders

Ontdek onze LP houders

De List Vinyl blijft bezig om iedereen een eigen unieke houten wanddecoratie te kunnen verzorgen. We zijn weer een stapje verder met onze productontwikkeling. Dank voor alle feedback van de afgelopen periode en blijf het vooral delen met ons!