Vaderdag cadeau

Vaderdag cadeau

Vaderdag staat weer op de stoep! De dag waarop je moet luisteren naar “Vroeger was alles beter, toen had je..”. Geloof ons, vroeger was niet alles beter. Wij moesten onze Pokemon nog gewoon op de Gameboy vangen. Nu doen ze dat op het strand van Scheveningen in de zo’n met 300 leeftijdsgenoten. Niks gewend.

Steel de show

Toch, Vaderdag is de dag dat je het hele verhaal nogmaals aanhoort. Hoe hij alle optredens van Herman Brood bezocht en ze samen het licht uitdeden. Hoe hij met de  Stones in de bus zat onderweg naar hetzelfde concert. Tegenwoordig noemen we dit ‘before it was cool’. De hamvraag voor Vaderdag blijft overeind: heb je een mooi Vaderdag cadeau weten te bemachtigen? Eentje die laat zien dat je al zijn verhalen heus wel gehoord en onthouden hebt?

Vaderdag SALE!

Hear, hear! Heb je al eens gedacht aan een vinyl lijst? Zo’n kekke van VinylCrafts waarmee jij kan laten zien dat jij Vaderdag gesnapt hebt. Een LP wissellijst geeft jou een podium én jouw vader wordt de blitz bij zijn maten. Pak goed uit en scoor de 12 inch LP lijsten voor albums én een 7 inch LP lijsten voor zijn favoriete single.

Speciaal voor Vaderdag zijn onze LP lijsten voor singles (7 inch) en de 12 inch LP lijsten zwarte LP lijsten in de sale! 

Komt de motorclub op visite? Dan hangt hij snel Iron Maiden aan de muur via zijn eigen LP lijst. Komt de dominee op visite, dan laat hij Iron Maiden vooral hangen om een statement te maken. Eigenlijk maakt hij nooit gebruik van de wisselfunctie van de LP wissellijst. Maar dat is jou en ons om het even, toch? Zolang hij maar plezier heeft.

Is je vader niet zo van de muziek, maar meer van oude auto’s? Geen probleem! Spijker een LP wissellijst vast op het dak van zijn old timer. Ook dan wordt het een Vaderdag om nooit te vergeten. Check hier om jouw Vaderdag cadeau te scoren. Liever bestellen via Bol.com