Housewarming cadeau

Housewarming cadeau

Een Housewarming Cadeau bedenken kan erg lastig zijn, vooral voor een goede vriend. De uitnodiging voor de housewarming/ verjaardag/ jubileum/ whatever floats your boat zie je voorbij komen op je scherm. Een whatsapp-chat wordt aangemaakt: Housewarming cadeau. Iedereen houdt zich tot een week voor het housewarming nagenoeg stil. Uiteindelijk richt de rots in de branding zich -wederom- op. Teleurgesteld in de rest regelt ‘de rots’ een cadeau. Of erger: degene met de minste creativiteit neemt ineens het voortouw. Een groep die elkaar al zo lang kent komt met een afgezaagd cadeau. Zowel de ontvanger als de gevers weten: hier had meer ingezeten. Op de housewarming staan jullie collectief te balen. Lauw bier, zure wijn & zachte chips voor jullie. En terecht.

LP lijst steelt de cadeau-show

Een persoonlijk cadeau bedenken kan lastig zijn, juist voor mensen die je langer kent. We doen enkele aannames: je hebt gezamenlijke herinneringen aan artiesten of albums. Door het bezoeken van festivals en concerten, een roadtrip of wereldreis, de onbezorgde periodes óf juist die periode waarin je veel aan elkaar had. Herinneringen die jullie dierbaar zijn, maar zich moeilijk tastbaar laten maken. VinylCrafts biedt jou de kans om te laten zien jullie elkaar langer kennen dan vandaag. Met onze houten wanddecoratie vereeuwig jij die periode. Ontdek hier onze hardlopers en bedenk welk album je mee gaat geven met het cadeau. Met het volgende feest heb jij een housewarming cadeau waar iedereen jaloers op is; een absolute winnaar. Succes met je kledingkeuze-stress, daar kunnen we je niet in helpen. 

Een LP lijst met bijpassend album. Een echt uniek housewarming cadeau. De succesformule voor elk feestje. Ook als er geen reden is, gewoon omdat het kan! Op zoek naar een winkel die LP’s veilig en snel bij jou thuis bezorgd? Wij raden Dear Vinyl aan. Nog niet echt rond geneuzeld op de onze website? Kijk dan gerust even rond.

LP lijst

LP houders voor flexibiliteit

Of kies voor de LP houders. De LP houders zijn uniek omdat ze vrij op de muur te verspreiden zijn. Je bent érg flexibel met de LP houders. Ook zijn de vinylplaten eenvoudig te wisselen wanneer ze aan de muur hangen in de LP houders. Ontdek hier de LP houders!

LP houders

LP wandplank: Opbergen & laten zien

Met de LP wandplank berg jij tot 15 vinylplaten op aan de muur! Tegelijkertijd heb jij een unieke muur aan wanddecoratie. Dit is hét perfecte cadeau als de gelukkige iets meer vinylplaten heeft om op te bergen. Ontdek hier de LP wandplank!

LP wandplank