Uniek en persoonlijk Moederdag cadeau

Uniek en persoonlijk Moederdag cadeau

Moederdag: hét moment om je moeder extra in het zonnetje te zetten. En terecht, het was voor veel moeders afgelopen periode bikkelen, door plotseling ook de juffrouw te zijn. Deze Moederdag is jouw uitgelezen kans om haar in de watten te leggen. Verras jouw moeder met een uniek en persoonlijk Moederdag cadeau!

Persoonlijke cadeau

Wordt de meest attente partner of bombardeer jezelf tot het lievelingetje: geef een LP lijst, LP wandplank of LP houders als Moederdag cadeau. Een prachtig afgewerkte LP lijst geeft de favoriete (oude) vinylplaten een tweede leven als persoonlijke decoratie. Geen platen verzamelaar? Geen argument, regel haar favoriete LP plaat via Dear Vinyl als cadeau en laat zien dat je weet wat voor haar muziek in de oren is. Op deze manier steun je ook de artiest en de platenwinkel. Zelden dat je zóveel vliegen in één klap slaat.

Voor elke artiest, album of nummer

Zowel voor singles als voor albums hebben we geschikte formaten LP lijsten. Dus als je moeder helemaal weg is van (bijvoorbeeld) Adele: hang het album LP aan de muur. Is je moeder altijd dat éne nummer aan het fluiten? Of heeft ze waardevolle herinneringen bij één specifiek nummer? Dan geeft de LP lijst voor singles een mooie uitkomst voor haar.

Voor elk interieur

Onze LP accessoires zijn eenvoudig aan de muur op te hangen. Ook zijn de vinylplaten krasvrij en veilig te verwisselen. Dus mocht je moeder zijn uitgekeken op de LP aan de muur, dan kan zij zelf deze verwisselen voor een andere vinylplaat. Zo heb je ook meteen een ander interieur met de LP decoratie van VinylCrafts.

LP lijst - 12 inch (albums)

Het klassieke LP ophangsysteem van hout is geschikt voor elke ruimte in het huis. De houten vinylframe straalt rust uit en legt een natuurlijk accent op de LP aan de muur. Is je partner of moeder fan van een album dat felle kleuren heeft? Of hebben jullie thuis een moderne uitstraling? Ook daarvoor hebben we een LP wissellijst ontworpen. Bekijk ook vooral de donkere LP lijst die helemaal in dienst staat van de gekleurde vinylplaten en de LP hoes.

LP wandplank

Heb je wat meer ruimte aan de muur, en wil je graag wat LPs opbergen? Dan is de LP wandplank helemaal jouw ding! Je bergt tot 15 vinylplaten op, én je laat zien wat je luistert. Boost jouw vinyl setting met de LP wandplank!

LP houders

Ga voor flexibiliteit met de LP houders. De unieke LP houders zorgen er voor dat jij jouw vinyl muur kan bouwen zoals jij het wilt. Horizontaal of verticaal? Met de LP houders ben je vrij om jouw LPs op te hangen zoals jij het wilt. Boost jouw vinyl setting met de LP houders!

300 mensen gingen je voor

Wil jij het perfecte persoonlijke Moederdag cadeau geven? Geef de LP lijst van VinylCrafts! Afgelopen jaar gingen 300 mensen je voor met het geven van een LP ophangsysteem als persoonlijk cadeau. We krijgen onwijs veel berichten van zowel de gevers als de gelukkigen met foto’s hoe de LP aan de muur hangt. Het geven van ons LP ophangsysteem is meer dan een presentje, het is een persoonlijk cadeau. 

Maak de blitz en spread the word! 😉