De grote sprong: De List Vinyl wordt VinylCrafts

De List Vinyl wordt VinylCrafts

Hey muziekliefhebbers en vinylverzamelaars, vandaag duiken we in een bijzonder hoofdstuk van ons avontuur. We staan op het punt om iets groots, iets nieuws, iets ongelooflijk spannends met jullie te delen. Maar voordat we dat doen, willen we vanuit de grond van ons hart zeggen: dankjewel. Zonder jullie zouden we niet staan waar we nu staan. Jullie enthousiasme, feedback en onvoorwaardelijke steun hebben ons geholpen om te groeien en te dromen.

Door jullie hebben we besloten om onze horizon te verbreden. Niet alleen geografisch, door de stap naar internationale wateren te wagen, maar ook in de breedte van ons productaanbod. En ja, bij zo'n grote verandering hoort een nieuwe naam die past bij onze ambitie en visie: VinylCrafts.

Een nieuwe fase, een nieuwe naam

De transitie van De List Vinyl naar VinylCrafts is niet zomaar een beslissing. Het is een reflectie van onze reis, onze groei en onze toekomst. We hebben geluisterd naar jullie en het is duidelijk: de liefde voor vinyl beperkt zich niet tot één land of continent. Vinyl is universeel, tijdloos, en verbindt mensen over de hele wereld met de muziek die ze liefhebben.

VinylCrafts symboliseert deze universele passie voor muziek en de kunst van het verzamelen. We gaan verder dan alleen maar LP's aan de muur ophangen. We dromen groter. We kijken naar alle mogelijke manieren om jouw vinylcollectie de plek te geven die het verdient, in elk huis, in elke kamer, overal ter wereld. Maar voor nu vooral in Europa.

Meer dan LP's aan de muur

We zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt met onze op maat gemaakte oplossingen voor het ophangen van LP's. Maar waarom stoppen daar? De wereld van vinyl is rijk en divers, net als de mensen die deze schatten verzamelen. Met VinylCrafts willen we elke verzamelaar bedienen, van de casual luisteraar tot de hardcore verzamelaar. We gaan ons assortiment uitbreiden naar alle mogelijke houten opberg- en displayoplossingen , allemaal ontworpen om jouw verzameling te laten stralen.

Onze belofte aan jou

Ondanks deze spannende veranderingen, blijven onze kernwaarden hetzelfde. Kwaliteit, vakmanschap, en een liefde voor muziek zullen altijd centraal staan in alles wat we doen. We zijn er om je te helpen jouw passie voor vinyl op de best mogelijke manier te uiten en te delen.

Een blik op de toekomst

Met VinylCrafts kijken we uit naar een toekomst vol mogelijkheden. We zijn enthousiast om onze vleugels uit te slaan, nieuwe markten te verkennen, en nieuwe vrienden te maken in de wereldwijde gemeenschap van vinylverzamelaars. Dit is meer dan een rebranding; het is een belofte om voortdurend te innoveren, te groeien, en te verbeteren, allemaal dankzij jullie feedback en steun.


Voor iedereen die zich afvraagt: "Is De List Vinyl nu VinylCrafts?" Ja, dat klopt! Maar we zijn nog steeds dezelfde gepassioneerde teamleden, gedreven door dezelfde missie: om elke vinylverzamelaar de beste producten en ervaringen te bieden.

We zijn ongelooflijk opgewonden om dit nieuwe hoofdstuk met jullie te delen. Blijf ons volgen, geef ons feedback, en laten we samen de toekomst van vinyl vieren. Welkom bij VinylCrafts – waar de liefde voor vinyl nooit stopt met groeien.

Dank je wel voor het geloven in ons, voor het meegroeien met ons, en voor het deel uitmaken van deze geweldige reis. Op naar vele meer jaren van muziek, creativiteit, en gemeenschap.

Tot ziens bij VinylCrafts,

Jens & Melvin

VinylCrafts