Ons eerste product: de LP lijst voor albums

Ons eerste product: de LP lijst voor albums

Je favoriete LP ophangen doe je met de nieuwe LP lijst van VinylCrafts. Met dit LP ophangsysteem is het mogelijk om eenvoudig een LP aan de muur te hangen. Iedere muziekliefhebber of LP verzamelaar heeft wel een favoriete plaat waar hij/zij niet over op kan houden met praten. Speciaal voor deze muziekfanaten heeft VinylCrafts het LP ophangsysteem ontwikkeld. De vinylplaat met hoes wordt in een handomdraai decoratie. Hierdoor kan de LP de aandacht krijgen die het verdient. 

LP aan de muur

De vinyl lijst is een toevoeging aan jouw huiselijke decoratie. Waar het dan ook mag hangen: in de woonkamer, slaapkamer, werkkamer of in je mancave boven de bar. De cover op de hoes is ook net zo uniek als de muziek erin! Waarom de vinylplaat en hoes opbergen in een stoffige doos op zolder, wanneer ze ook hoge ogen kunnen gooien als interieur? Laat zien aan welke plaat jij bijzondere herinneringen hebt en waar jij voor staat!

LP ophangsysteem

Het is natuurlijk ook de bedoeling dat de LP gebruikt wordt waarvoor het gemaakt is: de platenspeler. Om de herinnering weer op te halen, terug te gaan naar dat speciale moment. Precies daarom hebben we het LP ophangsysteem ontworpen dat het gebruiksvriendelijk en eenvoudig is om de vinylplaat van de muur, op de platenspeler te leggen. Ook zo, om weer het eerst volgende album op te hangen aan het LP ophangsysteem.

Welke LP zou jij graag willen ophangen als decoratie aan de muur? Bekijk de LP lijst hier!