OneTreePlanted samenwerking

Onetreeplanted

Hey muziekfanaten en natuurvrienden, we hebben een spannend nieuwtje om te delen dat je vinylhart sneller zal doen kloppen! Bij VinylCrafts zijn we altijd in de weer geweest om jouw LP-game naar een hoger niveau te tillen, maar nu gaan we nog een stapje verder door een verschil te maken in de wereld.

1 nieuwe boom per bestelling

Laat ons je voorstellen aan onze nieuwste groove: we hebben de handen ineengeslagen met het geweldige team van OneTreePlanted om onze passie voor muziek te combineren met ons verlangen om terug te geven aan Moeder Natuur. Hoe? Nou, voor elk stukje vinylgeluk dat je bij ons bestelt, planten we niet alleen een zaadje van vreugde in jouw collectie, maar ook een gloednieuwe boom terug in de aarde!

Nederlandse productie

Dus, waarom bomen? Hier komt de connectie: Onze fantastische houten vinyl accessoires, met liefde handgemaakt in de prachtige Achterhoek, zijn als een eerbetoon aan de warmte en textuur van de natuur. Van onze strakke LP-houders tot onze stijlvolle LP-lijsten en wandplanken, hout is de essentie van onze vibes. Het is alleen maar eerlijk dat we iets terugdoen voor de bron die ons zo heeft geïnspireerd.

Bomen planten in Afrika

Maar wacht, er is meer! Onze boomplantmissie strekt zich uit over de hele wereld, met een speciale focus op het prachtige continent Afrika. Hier willen we niet alleen bomen planten, maar ook bijdragen aan de bescherming van biodiversiteit en het levensonderhoud van lokale gemeenschappen. We geloven dat muziek en natuur hand in hand gaan, en onze samenwerking met OneTreePlanted is een harmonieuze symfonie van deze waarden. 🦓🌳

Dit is geen gewone samenwerking voor ons - het is een hartverwarmende harmonie van onze liefde voor muziek en onze toewijding aan duurzaamheid. Met elke bestelling die je plaatst, draag je bij aan onze gezamenlijke inspanningen om een blijvende impact te maken. We willen niet alleen een plaatje draaien, maar ook een positief verschil maken in de wereld waar we van houden.

Dus, laten we de rit samen rijden! Telkens wanneer je een van onze unieke houten producten kiest, help je niet alleen je vinylcollectie te verbeteren, maar ook de aarde te verrijken met nieuwe leven. VinylCrafts en OneTreePlanted, samen dansend naar een toekomst waarin muziek en natuur samenkomen. 🌳🎶✨