Nieuw! LP wandplank - 100cm

lp wandplank

De LP wandplank - 100 cm is de perfecte manier om jouw favoriete vinylplaten een plekje aan de muur te geven. Zo kan je je favoriete vinylplaten laten zien aan de muur en heb je de muziek altijd binnen handbereik. De wandplank biedt een stijlvolle manier om jouw vinylplaten op te bergen en te presenteren.

Berg tot 15 albums op

Met de LP wandplank kan je tot 15 vinylplaten opbergen. Hierdoor heb je altijd een mooie collectie platen binnen handbereik en kan je snel afwisselen van muziekstijl. Mocht je meer dan 15 albums hebben (waar we vanuit gaan), is het altijd mogelijk om meerdere wandplanken op te hangen om meer opbergruimte te creëren. De vinyl wandplank is daarom niet alleen stijlvol, maar ook nog eens praktisch en handig in gebruik. PS, heb je nog nieuwe platen nodig? Dan is Dear Vinyl jouw beste keuze!

Gemakkelijk op te hangen

Een groot voordeel van de vinyl wandplank is dat deze zeer gemakkelijk op te hangen is. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar schroeven en een boormachine. De pluggen en schroeven worden meegeleverd! Binnen enkele minuten hangt de vinyl wandplank stevig aan de muur en kan je jouw favoriete platen een ereplekje geven.

Iets unieks aan de muur

Met de LP wandplank voeg je iets unieks toe aan de uitstraling van jouw kamer. Het is niet alleen een praktische manier om jouw vinylplaten op te bergen, maar het biedt ook een persoonlijk tintje aan de muur. Het toont jouw liefde voor muziek en voegt een stijlvolle en unieke sfeer toe aan jouw interieur.

Kortom, de vinyl wandplank is een geweldige toevoeging aan jouw interieur. Het biedt een stijlvolle manier om jouw favoriete vinylplaten op te bergen en te presenteren. Daarnaast is de LP wandplank gemakkelijk op te hangen en voegt het iets unieks toe aan de uitstraling van jouw kamer. Waar wacht je nog op? Haal snel jouw eigen wandplank in huis en geniet van de prachtige muziek en hoesontwerpen aan de muur!