Nieuw! LP lijst 7 inch (Singles)

Nieuw! LP lijst 7 inch (Singles)

Daar zijn ze dan, de 7 inch LP lijsten! Wij kregen ontzettend veel verzoeken om een 7 inch (single) variant van onze huidige 12 inch LP lijst uit te brengen. VinylCrafts zijn de beroerdste niet, dus hebben we geluisterd en er gas op gezet!

Als jij aan jouw favoriete plaat denkt, gaan jouw mondhoeken dan ook richting beide oren? Nu is het mogelijk om die ene plaat te vereeuwigen aan de muur!

De 7 inch LP lijst voor singles is speciaal ontworpen om je favoriete single aan de muur te hangen. Die ene favoriete plaat waarop jullie getrouwd zijn, waaraan je de mooiste herinneringen hebt, of wat jullie nummer is. Deze plaat kan nu eenvoudig aan de muur gehangen worden om de aandacht te krijgen die het verdient.

Wij hebben van jullie vernomen dat de 12- en 7 inch lijsten vaak gebruikt worden als (housewarming) cadeau. Dat vinden we enorm cool! Zó is de lijst ook bedoelt, om jouw favoriete moment te herinneren en te laten zien!

Vinyl lijst specificaties

We hebben de 7 inch vinyl lijsten met onze vaste Nederlandse professionals ontworpen en geproduceerd. De afmetingen van een 7 inch LP lijst zijn 40×25 cm en zijn geschikt om singles aan de muur te hangen. De 7 inch LP display komt in twee varianten: eiken en zwart. Door de 4 gaten in de achterkant van het wandbord is het gemakkelijk om de LP lijst op te hangen. 

De combinatie 12- en 7 inch vinyl frame is een eye-catcher in iedere (woon)kamer. Check zelf! 

Eiken variant

Het materiaal van de 7 inch Eik bestaat uit berken multiplex van 18mm dik met een eiken finish en vilten beschermlaag. Doordat het wandbord geolied is krijgt de lijst een klassieke, verzorgde uitstraling. 

Zwarte variant

Het materiaal van de 7 inch zwarte LP lijst bestaat uit geverfde en op maat gesneden MDF plaat van 18mm dik met vilten beschermlaag. De stoere zwarte look van de vinyl lijst geeft een dikke boost aan je interieur.