Nieuw! LP houders voor aan de muur

Nieuw! LP houders voor aan de muur

Aanschouw, ons nieuwe aanwinst: de handgemaakte LP houders! We breiden ons assortiment uit. Naast de LP lijst voor albums en LP lijst voor 7 inch, hebben we een nieuw product ontwikkeld waarbij de vinylplaat niet meer uit de hoes hoeft. VinylCrafts is niet meer te stoppen! 

Eenvoudig LPs ophangen

De LP houder heeft hetzelfde doel als de LP lijsten, namelijk het ophangen van de LP aan de muur. De LP ophangen aan de muur met de nieuwe LP houder scheelt één schroefje ten opzichte van de LP lijst. De LP houder is geschikt voor zowel albums als singles. De LP hoeft nu niet uit de hoes, zoals wel moet in onze lijsten. Wil je toch die dikke gekleurde vinylplaat aan de muur hebben? Check dan nog even onze LP lijsten - 12 inch (albums)

Onze drie kleuren

We hebben de LP houder in drie verschillende kleuren gemaakt. Uiteraard dezelfde twee kleuren als de LP lijst, zodat jij eenvoudig meer LP’s aan de muur kan hangen naast de LP lijst (als je die al had). We hebben de eiken lp houder een laklaagje gegeven, zodat de kleur mooi is en blijft. De zwarte LP houder hebben we een matte look meegegeven, zodat de focus op de LP hoes blijft. Daarnaast hebben we een walnoot lp houder toegevoegd aan ons kleurenpalet. De walnoot heeft dezelfde houten look als de eiken LP houder, maar heeft een iets warmere tint.

Combineer producten en kleuren

De LP houders worden individueel en in setjes van drie aangeboden. Je hebt keuze uit drie keer dezelfde kleur of drie verschillende kleuren. Hierdoor kan jij je interieur de perfecte persoonlijke tint geven. We zijn super benieuwd naar alle foto’s die we van jullie mogen ontvangen!

Ook bieden we setjes van LP houders en LP lijsten (album) aan in dezelfde kleuren. Zo kan jij je interieur stylen met drie verschillende albums, met jouw favoriete klapstuk in de LP lijst. Check de LP houders hier!