Mancave decoratie

Mancave decoratie

Niets gaat boven je eigen stekkie. We get that! Een barretje om te proosten met maten, pijltje gooien, kaartje leggen, beetje gamen of series kijken. Alles kan en alles mag! Of heb je juist speciale regels ingesteld? Ongeacht jouw invulling, een mooie inrichting mag niet ontbreken! Als je er dan toch mee bezig bent, denk dan eens aan een persoonlijke decoratie.

Velen gingen je voor door hun mancave aan te kleden met onze LP lijst. We hebben hieronder een paar inzendingen klaargezet voor jou. Hopelijk ontvangen we binnenkort ook een foto van jouw mancave inclusief een eigen LP wissellijst!

Blijf ze sturen!

Wat genieten! Dank voor het sturen van al jullie mooie foto’s waar de 7 inch LP lijsten en 12 inch LP lijsten hangen. We zien slaapkamers, woonkamers tot foto’s van complete vinyl settings voorbij komen. En allemaal hebben ze trots een LP in de lijst. Wat wij een jaar geleden hoopten is werkelijkheid: gepersonaliseerde wanddecoraties. Juist in de mancave. Yessssss  

LP lijst in jouw mancave

Dat snappen we natuurlijk maar al te goed! Als je een muziek fanaat bent, je hebt een platenspeler in je mancave staan en je bent opzoek naar wanddecoratie voor je mancave, ben je met de eiken of zwarte 12 inch vinyl frames meteen verkocht! 

De 12 inch vinyl lijst variant heeft een robuuste, vintage uitstraling waardoor hij in iedere kamer naadloos aansluit bij het interieur. De LP wissellijst is ontworpen om jouw favoriete muziekalbum te dragen en te showen aan je vrienden, familie en iedereen die in jouw savespace komt. 

We ontvingen de volgende quote die we schaamteloos overnemen: “Rustig met de kameraden aan het chillen in de mancave, plaat van Fat Boy Slim op de achtergrond. Ik neem een slok (bier: red.) en het is mijn beurt een keuze maken welke plaat hierna wordt afgespeeld. Voordat Fat Boy Slim is afgelopen, moet de gemaakte keuze in de 12 inch LP lijst te hangen. Zo zijn de regels in de mancave. Goud.”

LP houder

Tegenwoordig hebben we ook flexibele lp houders. Heb je horizontaal of verticaal ruimte op de muur? Met de flexibele LP houders maak jij jouw unieke vinyl wall. Ontdek de LP houders hier.

LP wandplank

Onze laatste introductie is de lp wandplank. Met deze wandplank berg jij tot 15 vinylplaten op. Ook laat jij jouw favoriete artiesten zien! Twee klappen in één dus. Ontdek de LP wandplank hier!


Stuur ons jouw mancave inrichting

We hebben nog een pracht foto toegestuurd gekregen. Nikki laat zien dat hij de 12- en 7 inch eiken LP wissellijst op een toffe manier op heeft opgehangen! De 7 inch vinyl lijst hangt tussen de twee akoestische gitaren, die wordt ‘overlooked‘ door de grotere variant. Wat een super compositie! We vinden het mega vet dat jullie met creatieve manieren komen om hun favoriete plekje in het huis te kunnen decoreren met vinyl platen. We zien graag meer van dit soort plaatjes. Blijf ze sturen! <3