LP wandplank personalisatie

lp wandplank personalisatie

Als je op zoek bent naar een manier om je vinyl collectie op een stijlvolle manier te presenteren, dan is een gepersonaliseerde LP wandplank wellicht iets voor jou. Deze wandplanken zijn speciaal ontworpen om jouw vinyl collectie te laten schitteren aan de muur en tegelijkertijd als opbergplek te dienen. Bovendien kan je de wandplank personaliseren door deze in te smeren met een laag olie, waardoor de natuurlijke schoonheid van het hout nog beter tot zijn recht komt.

 

Personalisatie

Door de vinyl wandplank in te smeren met olie, creëer je een unieke uitstraling die past bij jouw stijl en smaak. De olie geeft het hout een mooie, diepe kleur en brengt de natuurlijke nerven en patronen naar voren. Het resultaat is een warme en uitnodigende sfeer die perfect past bij de nostalgische uitstraling van jouw vinyl collectie.

Check hier de nieuwe LP wandplank!

 

LP wandplank personalisatie

Om de LP wandplank te personaliseren, heb je alleen een oud doekje en wat olie nodig. Gebruik bij voorkeur arachideolie, omdat deze olie geen vlekken achterlaat en veilig is voor hout.

  1. Stap één is om de wandplank in te smeren met de olie en deze een dagje te laten intrekken. Hierdoor kan de olie goed in het hout trekken en krijgt de wandplank een diepere kleur.
  2. Vervolgens neem je de wandplank af met een droog doekje en ontvetter, om ervoor te zorgen dat er geen resten olie achterblijven.

Het personaliseren van een LP wandplank is een eenvoudige manier om jouw vinyl collectie een persoonlijke touch te geven en tegelijkertijd je interieur op te fleuren. Door te kiezen voor een wandplank die past bij jouw stijl en smaak, en deze te personaliseren met een laag olie, creëer je een unieke en sfeervolle plek om jouw favoriete vinyl platen te bewaren en te laten zien. Een LP wandplank is niet alleen praktisch, maar ook een echte blikvanger in elke kamer.

 

De LP wandplank is dé oplossing voor liefhebbers van vinylplaten die hun muziekcollectie willen tentoonstellen aan de muur. Niet alleen biedt de wandplank een stijlvolle manier om vinylplaten op te bergen en te presenteren, maar ook is er ruimte voor maar liefst 15 albums. En mocht je nog meer platen hebben, dan kan je simpelweg meerdere wandplanken ophangen. Het is niet alleen praktisch, maar ook gemakkelijk om de vinyl wandplank op te hangen. Je hebt slechts een paar schroeven en een boormachine nodig, en de pluggen en schroeven worden al meegeleverd.

Binnen enkele minuten hangt de wandplank stevig aan de muur en kan je genieten van je favoriete muziek. Als je nog nieuwe platen wilt kopen, dan is Dear Vinyl een goede keuze. Met de LP wandplank geef je jouw interieur een persoonlijke touch en kan je altijd snel van muziekstijl veranderen.

Ben jij nog opzoek naar een toffe collectie vinylplaten? Check dan Dear Vinyl!