LP ophangsysteem

lp ophangsysteem

Als je een fan bent van vinylplaten en je wilt je verzameling op een stijlvolle manier tentoonstellen, dan is een lp ophangsysteem een geweldige oplossing. Wij bieden drie unieke houten producten aan om jouw vinyl op te hangen aan de muur.

Onze lp ophangsystemen zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Bij elke bestelling wordt er namelijk een nieuwe boom geplant, omdat de natuur hoog in het vaandel staat. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere en groenere wereld. Door een product van ons te kopen, draag je niet alleen bij aan het behoud van je vinylverzameling, maar ook aan het behoud van onze planeet.

 

Ons eerste product is een LP wandplank die plaats biedt aan 15 vinylplaten. Deze wandplank is gemaakt van hoogwaardig eikenhout en is super eenvoudig op te hangen aan de muur. De plank biedt niet alleen een praktische oplossing voor het opbergen van je vinyl, maar geeft ook een stijlvolle uitstraling aan je kamer. Het is een geweldige manier om je favoriete albums te tonen en een gespreksonderwerp te creëren voor elke muziekliefhebber.

LP LIJST - 12 inch voor albums

Ons tweede product is de vinyl lijst. Deze lijst is ontworpen om de vinylplaat half uit de lijst te laten komen. Dit geeft een uniek en creatief effect aan je muur en zorgt ervoor dat je albumhoezen op een stijlvolle manier tentoongesteld worden. De lijst is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor je gemakkelijk de juiste match kunt vinden voor je interieur.

Ons derde product is de LP houder. Dit is een eenvoudige en stijlvolle manier om je vinyl op te bergen en op te hangen. De houder is gemaakt van hoogwaardig hout en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is de perfecte oplossing voor een kleine ruimte en kan gemakkelijk worden opgehangen aan de muur.

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke manier om je vinyl op te hangen aan de muur, dan zijn onze lp ophangsystemen de perfecte oplossing. Of je nu kiest voor onze wandplank, lijst of houder, je creëert altijd een stijlvolle en praktische oplossing voor het opbergen van je favoriete albums. Bestel vandaag nog en draag bij aan een groenere wereld!