LP ophangen

lp ophangen

Vinylplaten zijn weer helemaal trending! Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een manier om hun favoriete vinylplaten op te hangen. Het lp ophangen aan de muur is daarbij een geweldige oplossing! Onze handgemaakte, houten lp ophangsystemen bieden hier de ideale oplossing voor. En een leuk extraatje, jouw bestelling plant één nieuwe boom!

 

LP WANDPLANK

LP wandplank

De LP wandplank biedt plaats voor 15 albums! Tegelijkertijd boost je jouw vinyl setting tot een unieke plek in de kamer! Bekijk de LP wandplank hier.

 

LP LIJST

LP lijst

Met de LP lijst creeër je een unieke setting. Hang jouw favoriete LP plaat in de LP lijst. Maak een vinyl setting die niemand heeft! Boost jouw vinyl setting met de LP lijst - 12 inch.

 

LP houders

LP houders

Met de LP houder heb jij flexibiliteit in handen. Zo maak jij jouw unieke vinyl wall die niemand heeft! Boost jouw vinyl setting met de LP houders.

 

Ons lp ophangsysteem bestaat uit drie unieke producten: de LP wandplank, de LP lijst en de LP houder. De LP wandplank is geschikt voor het opbergen van 15 vinylplaten. Dit geeft niet alleen een mooie uitstraling, maar maakt het ook gemakkelijk om jouw favoriete platen snel te vinden. De LP lijst is een decoratief en functioneel item waarbij de vinylplaat half uit de lijst komt. Dit geeft een unieke uitstraling aan jouw kamer. Het lp ophangen aan de muur met deze lijst is erg eenvoudig! Tot slot hebben we de LP houder, een minimalistisch ontwerp dat perfect is voor het ophangen van één speciale plaat.

 

Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardig eikenhout en zijn stuk voor stuk handgemaakt in de Achterhoek. Ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook zeer eenvoudig op te hangen. Het lp ophangen aan de muur met deze producten is super eenvoudig en creeërt een unieke uitstraling in je kamer.

 

Jouw bestelling = 1 nieuwe boom

Met ons lp ophangsysteem creëer je een unieke look in jouw kamer en geef je jouw vinylplaten de aandacht die ze verdienen. Bovendien planten we bij elke bestelling een nieuwe boom, omdat we duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Zo dragen we ons steentje bij aan een betere wereld. Dit doen we via onze partner onetreeplanted.org

In conclusie, het lp ophangsysteem van onze handgemaakte houten producten biedt niet alleen een praktische oplossing voor het opbergen van vinylplaten, maar ook een unieke uitstraling aan jouw kamer. Met hoogwaardig eikenhout, duurzaamheid en eenvoudige installatie, is dit de perfecte manier om jouw vinylplaten tentoon te stellen.