Nieuw! LP lijst - Zwart 12 inch (albums)

Nieuw! LP lijst - Zwart 12 inch (albums)

Met trots introduceren we nieuwste lijst: 12 inch LP lijst – Zwart! 🎉 We hebben snel kunnen schakelen zodat we jullie feedback hebben kunnen verwerken. Het is nu mogelijk om een zwarte LP wissellijst aan de muur te hangen om jouw favoriete 12 inch vinylplaat ten toon te stellen! 

Het model van de zwarte versie is hetzelfde als de eiken lp lijst, alleen is de zwarte variant compleet zwart van kleur. Ook deze LP lijst is bedoeld om 12 inch vinylplaten op te hangen. De kleurrijke albumcovers spatten extra goed van deze zwarte LP lijst! Of wat dacht je van de gekleurde vinylplaten? Welk album haal jij uit de doos om te zien knallen in de LP wissellijst?

Over de LP wissellijsten

De LP lijst maakt het mogelijk je favoriete 12 inch vinyl aan de muur te hangen om de album cover extra aandacht te geven. Het perfecte cadeau en de aandachtstrekker op ieder feestje en housewarming. De eerste lichting wissellijsten vlogen de deur uit! Jullie lieten ons weten, naast de 12 inch LP lijst – Eiken, ook een zwarte variant te willen. Een prachtig idee natuurlijk, waar VinylCrafts graag aan meewerkt.

We proberen zoveel mogelijk naar de wensen van de jullie te luisteren. Ons volgende project? Dat houden we nog even voor ons, maar als je de site in de gaten hebt gehouden kan je dat wel raden! Heb jij nou nog opmerkingen/vragen/aanmerkingen voor VinylCrafts? Laat het weten en neem contact met ons op!

Neem een kijkje bij ons nieuwe pareltje. Liever de LP lijst op Bol.com bestellen? Dat kan ook!

LP houders

Sinds kort hebben we ook de LP houders beschikbaar! De LP houders zijn erg flexibel zodat jij de mogelijkheid hebt om jouw vinyl muur te maken zoals jij het wilt. Daarnaast zijn onze vinyl houders van massief eikenhout. Bekijk de LP houders hier!