LP lijst - 12 inch: Specials

LP lijst - 12 inch: Specials

Wij van VinylCrafts zitten niet stil en hebben een schepje erbij op gedaan om echt exclusieve wanddecoratie op de markt te brengen: de LP lijst - 12 inch: Specials. We hebben al een schitterend LP ophangsysteem bedacht om jouw favoriete LP aan de muur te hangen. Deze LP lijst heeft een vierkant en biedt ruimte om iets tofs mee te doen! Zo krijg je écht iets aparts aan de muur

LP lijst: Specials

Na een avondje goede ideeën over de tafel gegooid te hebben is er iets concreets uit gekomen: de 12 inch LP lijst: Specials. De Special LP lijst is een variant van de eiken platenhouder met een extra element. Op het vierkante stuk van de LP lijst hebben we een bekend logo gegrafeerd met contouren van willekeurige superband. Deze LP lijst Specials komen in beperkte oplage, dus het is echte exclusieve wanddecoratie. Het liefst publiceren we elke maand een Special met een ander, herkenbaar logo. Wil je nou ook niks missen van deze exclusieve wanddecoratie? Wil jij ook iets aparts aan de muur? Lees dan verder.

Hoe werkt het?

Elke maand releasen we nieuwe Specials met iets unieks op het vierkante gedeelte van de LP lijst. Via deze pagina vind je alle Specials die tot nu toe gereleased zijn. We maken een beperkte oplage van de exclusieve wanddecoratie, dus zorg dat je er snel bij bent. De volgende release is het een ander logo!

LP lijst Special samenwerking

De Special platenhouder hebben we ontwikkeld met Lasergrafeer Service in Aalten. Er werden geavanceerde lasertechnieken gebruikt om door de eerste laag van de LP lijst te komen. Ook werden contouren aangebracht op de LP wissellijst om het logo te verduidelijken. Neem hier een kijkje bij onze vernieuwde platenhouders, en geef jullie mening!