Jouw LP ophangen?

Jouw LP ophangen?

Op zoek naar manieren om jouw LP op te hangen? Inspiratie werkt namelijk als een vuurtje. Draag je vonk bij door ons te laten zien waar jouw LP lijst, LP houders of LP wandplank hangen. Is het in de hobbykamer, woonkamer, de gang of toch the mancave? En welke artiest of welk album hangt er bij jou aan de muur? Wij zijn natuurlijk erg nieuwsgierig. En wij niet alleen! Samen bouwen we een community waarbinnen we elkaar inspireren. 

Op zoek naar inspiratie?

Kan jij nog ideeën gebruiken? Ook dan ben je hier op het goede adres. Zie hoe anderen hun vinyl accessoires hebben opgehangen. Naast bepaalde instrumenten, boven de platenspeler of naast de poster van de favoriete artiest. Mogelijk zie je een album aan de muur die jij ook hebt. Scheelt zelf weer een avontuur het zolder op.. Handig! Welke albums vind jij het best uit de verf komen? Door welke plek van de LP lijst bij anderen was jij verrast? Laat het ons weten door onder de blog te reageren!  

LP lijst bij Bert

Bij Bert thuis hangt de eiken LP lijst met een album van Bob Dylan. De kleuren van de hoes sluiten perfect aan bij het hout van de LP wissellijst. De vinylplaat aan de muur, naast de gitaar maakt het plaatje compleet. Bert wist ons te melden dat hij gebruik had gemaakt van een zelfklevende spijker.

LP lijst bij Jan-willem

Jan-Willem heeft ons een mooie foto toegestuurd van het LP ophangsysteem waar het album van Queen inhangt.  Het album is welbekend door de band en de muziek, maar de albumcover verdient ook een plekje aan de muur! Het witte zorgt voor een focus op de kleuren in het midden van de hoes. Mooie foto Jan Willem! We gebruiken hem graag. 


LP Lijst bij sam

Sam heeft in zijn studio een zwarte LP lijst hangen met het album van A$AP Rocky. Wanneer Sam bezig is met muziek, en dat is vaak, wisselt hij regelmatig van vinylplaat aan de muur. Heel gaaf om te kunnen kijken naar het album, terwijl die boksen ervoor het werk doen.

Hopelijk is Sam de volgende generatie vinylverzamelaar en volgen er nog een hoop foto’s, Sam!

Bouw de community!  

Komt de lijst bij jouw ook zo goed uit de verf? Trots op het plekje dat je de LP Lijst hebt gegeven en je muzieksmaak? Deel dit! Volg ons op Instagram en deel foto’s jouw LP lijst van De List met de tag #vinylcrafts

Samen bouwen we een community waarin muzieksmaak en decoratie samenkomen. Wie weet dit eindigt?