Houten LP wissellijst

Houten LP wissellijst

VinylCrafts is het eerste Nederlandse bedrijf dat LP wissellijsten produceert. Én we zijn het enige bedrijf dat kiest om de LP lijst van hout te maken.

Samen met lokale houtbewerkers slaan we de handen ineen om de houten lijsten te ontwerpen, bij te schaven, met olie af te werken en te laten drogen. We gaan voor de 10+ als het om uiterlijk gaat.

VinylCrafts is overtuigd dat elk album waar je trots op bent, gezien mag worden! De LP lijst is het instrument en dient het album. Elk album! Goedkopere, kunststoffen opties voldoen niet aan ons beeld en kunnen deze verwachtingen niet waar maken. Vakmanschap, kwaliteit en hout van eigen bodem wel!

Ons LP ophangsysteem is speciaal gemaakt voor vinyl luisteraar. Voor de verzamelaar die graag favoriete albums ingelijst ziet en in een handomdraai kan afspelen op de platenspeler. Zo krijgt ook de hoes van de vinylplaat de aandacht die het verdient!

Het LP wandbord 

Je favoriete vinylplaten eenvoudig aan de muur hangen? Onze LP lijst, ook wel wandbord genoemd, is hier perfect voor! Wat dacht je van een mooie plek in de mancave, woonkamer, slaapkamer, werk- of studeerkamer. De LP wissellijst is een must-have voor iedere vinyl-fanaat! Bekijk onze  LP lijst!

Het ophangsysteem

De achterkant van onze LP lijst heeft vier inkepingen. Deze geven de mogelijkheid om de wissellijst op te hangen en te spiegelen! VinylCrafts levert standaard een kartonnen afmetingsbord mee om de afstand van de inkepingen op de muur te kunnen duiden.

Wil je geen gaten in je muur? Gebruik als alternatief een kleefspijker! De kleefspijkers hebben genoeg draagkracht om de LP lijst aan de muur te bevestigen en laten geen sporen op de muur achter. De klevende spijkers zijn te koop bij de bouwmarkt.

LP accessoires

Tegenwoordig hebben we ons assortiment uitgebereid met de LP houders en LP wandplank. Elk product heeft haar eigen USPs. Bekijk ons LP assortiment vandaag!