Heb jij je Vaderdag cadeau al binnen?

Heb jij je Vaderdag cadeau al binnen?

Wat heb jij dit jaar verzonnen voor je Vaderdag cadeau? Het is bijna weer zo ver: Vaderdag staat voor de deur. Zondag 21 juni worden veel vaders in Nederland in het zonnetje gezet. Van jong tot oud: de waardering is aanwezig en neemt verschillende vormen aan. Het is een soort tweede verjaardag voor de oude heer. En wat is beter (ontbijt op bed niet meegerekend) om deze dag te beginnen met een mooi, persoonlijk cadeau?

Origineel Vaderdagcadeau

Heeft je pa een mooie herinnering aan een muziek album uit zijn tijd? Heeft hij toevallig één vinylplaat boven op zolder in een kast staan? Of een doos met 50 LP’s? Hebben jullie samen één (of meerdere) albums die jullie zonder moeite uit volle borst mee kunnen zingen? Dan is dit de perfecte gelegenheid om die vinylplaat tevoorschijn te halen en in de LP lijstLP houders of LP wandplank te hangen. Door deze fantastische herinnering op te hangen aan de muur kan je elk moment van de dag genieten van het exemplaar in de LP lijst.  Door het gemakkelijke ophangsysteem van de LP lijst heeft geen enkele vader geen moeite om de vinylplaat in- en uit de vinyl lijst te halen. Zo komt dit Vaderdag cadeau goed van pas!

LP accessoires

Ontdek onze vinyl accessoires voor jouw vinyl setting. Met de LP lijst, LP houders of LP wandplank boost je jouw vinyl setting! Bekijk onze producten nu.